MÅNDAG 3 FEBRUARI 2020

Kinnekulleträffen 2020

Den anrika trollingtävlingen Kinnekulleträffen är finalen i STM, Swedish Trolling Masters, dvs SM-serien i trolling där slutsegrarna blir Svenska Mästare i Trolling 2020. Årets tävling genomförs helgen 2020-04-17 -- 2020-04-19.

Kinnekulleträffen anses av många trollingfiskare vara den trevligaste trollingträffen i Vänern. Träffen arrangeras för 28:e året i rad från Hönsäters hamn i Hällekis och även i år är Kinnekulleträffen final i SM-serien, Swedish Trolling Masters, där slutsegrarna blir Svenska Mästare i Trolling. Tävlingsledare är trollinglegendaren Sten-Gunnar Steénson och överskottet går till smolt*.

Årets tävlingsinbjudan har vi lanserat som en E-tidning som i dagsläget innehåller 37 sidor med information runt tävlingen men även en massa tips och trix om hur man lyckas med vårtrolling på Vänern efter lax och öring. Tävlingsinbjudan kommer uppdateras med mer info allt eftersom vi närmar oss arrangemanget! Vi smygsläppte årets tävlingsinbjudan i samband med VIP-kvällen på Båtmässan i Göteborg.

Fisket denna milda vinter har varit väldigt bra de dagar det gått att gå ut på sjön med tanke på de stundtals hårda vindarna. Den senaste fisketurerna jag själv varit ute på har resulterat i granna laxar och öringar mellan 6,0 - 9,6kg. Det är mycket som tyder på att årets Kinnekulleträff blir en trevlig tillställning!

Pressmeddelande från: Götene SFK