TISDAG 30 JULI 2019

Smaklig rundtur i Skaraborg

Destination Läckö-Kinnekulle har senaste året jobbat med sin app Läckö-Kinnekulle. I den hittar du alla evenemang i Lidköping och Götene samt självguidade turer. Senaste tillägget till denna är en White Guide tur som tar dig till alla restauranger och caféer i Skaraborg som har fått äran att vara med i Nordens ledande guidesystem bland matställen.

Totalt finns 22 White Guide omnämnda caféer och restauranger i Västra Götaland, 17 av dem är i Skaraborg och 10 av dem i Destination Läckö-Kinnekulle.

-Det känns bra att kunna lyfta den unika matkultur vi har i området och hjälpa varandra att synas. – säger Carolina Hellström, Destination Läckö-Kinnekulle AB.

De restauranger som finns med är från Lidköping är restaurang Sjöboden, Hvita Hjorten, Café Stallet, Feeling restaurang & vinbar, Mellbygatans, Café Bella Mi, Henrys Bageri & café samt Rådhuskonditoriet. I götene finns Forshems Gästgivaregård och Café på klostret representerade. I övriga Skaraborg finns Sill & Dynamit, Esti, Nordpolen, Sivans ost café och butik, Bjertorp Slott, Den lilla kroken och Vilhelmsro Gårdscafé.

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB