MÅNDAG 15 JULI 2019


Bildkälla: Swebostad

Swebostad lanserar nya bostäder i Mariestad

Nu lanserar Swebostad en ny etapp bostadsrätter på vackra Sjölyckan i Mariestad. I denna nya etapp erbjuds lägenheter 3-4 rum och kök, enplans radhus och ytterligare några av de populära tvåplansradhusen som tidigare byggts i området.

Bra bostäder med lågt instegspris

”-Vi tror att bra bostäder med en attraktiv prisbild når en helt ny målgrupp till området. Detta blir ett mycket bra komplement i kvarteret med något mindre bostäder än tidigare, – säger Lars Bonander Projektutvecklare på Swebostad.
Vi vill addera ett nytt boende med lägre instegspris till den som vill skaffa ett nytt och bekvämt boende. Flertalet bostäder har en effektiv och flexibel planlösning där du som köpare kan välja antalet sovrum efter det egna behovet. Priset beräknas hamna från ca 1 250 000 kr och ca 3300kr i månadsavgift.

Alla husen har en egen lättskött trädgård och är placerade med trädgårdssidan mot den sköna kvällssolen. Köparna får sätta sin egen prägel på husen genom en enkel digital webbshop där man kan välja mellan olika ytskikt, planlösningar och vitvaror mm på samma sätt som när man bygger sin bil på nätet. På så sätt kan köparna i lugn och ro välja, utan att känna sig tidspressade.

Sjölyckan som har börjat växa till sig är mycket barnvänligt. Ny förskola planera strax intill och området får bra kommunikationer ned mot centrum. Den renoverade Högelidskolan ligger bara ett stenkast genom skogen och man når den helt bilfritt genom nya cykelvägen till området.

Läs mer, se bilder om det nya området här: www.swebostad.se/kompassen

Snabba fakta:
  • Säljstart: Planeras, Hösten 2019
  • Pris: Insats från ca 1 250 000kr samt 3 300 kr/månad
  • Bostäder: Lägenheter 3-4 rok (71-79kvm), enplans radhus 3rok (82kvm) och tvåplans radhus 4-5 rok (106kvm)
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Försäljning sker via Fastighetsbyrån i Mariestad

Pressmeddelande från: Swebostad