ONSDAG 10 JULI 2019

Dagens bild från Hällekis med omnejd
Ikväll kunde den som var sugen på att se hur Kinnekulleområdet ser ut från ovan ta en rundtur med helikopter från Kinnekulle Camping. Flygturen var visserligen inte mer än 4-5 minuter lång men en liten blick från ovan lär man ju ha fått njuta av till priset av 300 kr. Helikoptern fick lyfta många gånger då den bara tog ett fåtal passagerare åt gången och det var en lång kö på personer som ville flyga denna kväll. Rundturer blir det även den 24 och 31 juli klockan 18.30 från Campingen.

Det kommer då och då att dyka upp lite bilder under denna rubrik, tanken är att med bildens hjälp visa vad som händer i samhället. Det kan vara bilder på det mesta men som inte leder till någon mer ingående artikel utan bara en bild med kort text. Prioritet är dock bilder av visst nyhetsvärde.

Vill gärna ha hjälp med bilder till denna rubrik, så tar du någon bild på något nytt, annorlunda, händelse, tillställning eller något annat passande med association till Hällekis med omnejd, så sänd in den till info@hallekis.com och skriv "Dagens bild" som ärende och även vad bilden föreställer samt fotografens namn.

Som vanligt tar jag även tacksamt emot text och bilder från olika tillställningar, arrangemang mm från föreningar, klubbar, företag mm. Även annons baserad på pdf-fil eller bildfil sätts gratis in på sidan "På gång i bygden" under förutsättning att det gäller något i Kinnekulleområdet eller Götene kommun.