TISDAG 2 JULI 2019


Bildkälla: Destination Läckö-Kinnekulle AB

Finaste bilarna visas upp

På fredag är det dags för årets upplaga av finbilscruisingen i samband med Power Big Meet. Power Big Meet och American Car Club Sweden Lidköping samarbetar för att hitta de 200 finaste bilarna ute på Hovby flygfält under fredag dag. Klockan 17.00 på fredagen kommer den första bilen rulla in runt torget. Sträckan de kör involverar bland annat Skaragatan och runt hela torget.

Vid Särnmarkspumpen kommer det stå entusiaster och kommentera bilarna, de har unik detaljkunskap som de gärna delar med sig av till publiken.

-Jag började på sjuttiotalet med veteranbilar och det är en förmån att kunna vara med under detta arrangemang. Ska bli kul att få njuta av smörgåsbordet av bilar och få ta in mina favoriter! – säger Leif Berntsson, kommentator.

Destination Läckö-Kinnekulle har samordningsansvaret för Power Big Meet inklusive finbilscruisingen. Evenemanget lockar omkring 25 000 besökare från 40 olika länder till Lidköping och Skaraborg under en hel vecka, effekterna av det syns inte minst på våra boendeanläggningar som blir fullbokade ett år i förväg.

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB