ONSDAG 29 MAJ 2019

Lyckad cykelkväll på Billingen

Igår arrangerades en kväll i cykelns tecken på Billingen Skövde. Cirka 350 besökare kom och bjöds på visningar och information i strålande solsken.

På tisdagskvällen visade Skövde kommun upp de nymärkta cykelspåren på Billingen Skövde. Besökarna fick information om spåren och den nya spårkartan delades ut. Även en kommande byggnation av en cykelpark presenterades liksom den nya tjänsten RidewithGPS, där det finns tips på bra cykelrutter.

- Inför den här cykelsäsongen har vi skaffat tjänsten RidewithGPS, där vi kan ge våra besökare tips på bra cykelrutter utan att allt behöver vara skyltat. Det finns massor av fina cykelturer att göra på vackra Billingen, säger Anders Ståhl, affärsutvecklare för Billingen på Skövde kommun.

Företagen 30K, Träningskonsulten, TeamSportia och Sportson visade upp sig och sina cykelprodukter. Skövde cykelklubb hade samtidigt sin träningskväll med ca ett hundratal deltagare.

- Det var en lyckad kväll där vi fick en chans att presentera utbudet kring cykel på Billingen för våra invånare och det togs emot väl, säger Lotta Stigsdotter, destinationsutvecklare på Next Skövde.

Pressmeddelande från: Next Skövde