TORSDAG 16 MAJ 2019


photo credit: Sony Music Entertainment Sweden - Creative Commons License - Källa: WIKIMEDIA - Gästartisten Andreas Weise medverkar i Allsång i stadsträdgården

Allsång i stadsträdgården

Årets nyhet på Dina-scenen i Stadsträdgården är Allsång med Erica Sjöström och Drifters. Gästartist under Allsången är Andreas Weise som under våren varit med i TV4-produktionen Stjärnornas Stjärna.

Söndagen 30 juni bjuder Erica Sjöström och Drifters på Allsång på Dina-scenen tillsammans med gästartisten Andreas Weise.

- Vi kommer att ge Lidköpingsbor och alla som besöker vår vackra Stadsträdgård en härlig musikupplevelse, där alla i publiken får möjlighet att sjunga med i allsångslåtar, gamla som nya, tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister, säger Lisa Gustafsson kultursamordnare på Lidköpings kommun.

- Allsång, bra artister och i den vackra miljön precis intill scenen, det blir garanterat en kväll publiken sent kommer att glömma, avslutar Lisa.

Att Andreas Weise begåvats med en fantastisk sångröst visade han redan när han slog igenom i Idol för nästan 10 år sedan. Andreas har en sprudlande, medryckande scenpersonlighet och samtidigt en avväpnande och berörande sida blev svenska folket verkligen varse om under vårens TV- succé Stjärnornas Stjärna. Han gick från klarhet till klarhet och hans popularitet bland svenska TV-tittarna visade inga gränser. När han tillslut stod som segrare i början av maj visste de flesta vad denna artist är kapabel till.

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun