TORSDAG 16 MAJ 2019

Dagens bild från Hällekis med omnejd
Endast ett fåtal utslagna Guckuskor fanns idag att beskåda vid Hjälmsäter, men om någon vecka är de nog i full blom.Det är väl inte många som missat att det pågår vägunderhåll i Kinnekulleområdet i veckan. Vägarna har nu grusats och det gäller att alla kör sakta för att undvika stenskott. Blev idag stående i Medelplanakröken i 20 minuter då vägen mot Källby bara kunde köras i en riktning åt gången och efter en lotsbil.

Det kommer då och då att dyka upp lite bilder under denna rubrik, tanken är att med bildens hjälp visa vad som händer i samhället. Det kan vara bilder på det mesta men som inte leder till någon mer ingående artikel utan bara en bild med kort text. Prioritet är dock bilder av visst nyhetsvärde.

Vill gärna ha hjälp med bilder till denna rubrik, så tar du någon bild på något nytt, annorlunda, händelse, tillställning eller något annat passande med association till Hällekis med omnejd, så sänd in den till info@hallekis.com och skriv "Dagens bild" som ärende och även vad bilden föreställer samt fotografens namn.

Som vanligt tar jag även tacksamt emot text och bilder från olika tillställningar, arrangemang mm från föreningar, klubbar, företag mm. Även annons baserad på pdf-fil eller bildfil sätts gratis in på sidan "På gång i bygden" under förutsättning att det gäller något i Kinnekulleområdet eller Götene kommun.