TORSDAG 2 MAJ 2019

Dagens bilder från Hällekis med omnejd
Idag vid lunchtid kom en tankbil med 10 625 st tvååriga smolt av Gullspångsöring, vikt ca 100 gram, från Sävenfors Fiskodling till Kinnekulle Camping för att sättas ut i Vänern. Götene Sportfiskeklubb och Laxfond Vänern står bakom utsättningen.Utanför Carinas Käk & Bar finns nu alla plakaten från måndagens demonstration utställda för allmän beskådan.

Det kommer då och då att dyka upp lite bilder under denna rubrik, tanken är att med bildens hjälp visa vad som händer i samhället. Det kan vara bilder på det mesta men som inte leder till någon mer ingående artikel utan bara en bild med kort text. Prioritet är dock bilder av visst nyhetsvärde.

Vill gärna ha hjälp med bilder till denna rubrik, så tar du någon bild på något nytt, annorlunda, händelse, tillställning eller något annat passande med association till Hällekis med omnejd, så sänd in den till info@hallekis.com och skriv "Dagens bild" som ärende och även vad bilden föreställer samt fotografens namn.

Som vanligt tar jag även tacksamt emot text och bilder från olika tillställningar, arrangemang mm från föreningar, klubbar, företag mm. Även annons baserad på pdf-fil eller bildfil sätts gratis in på sidan "På gång i bygden" under förutsättning att det gäller något i Kinnekulleområdet eller Götene kommun.