ONSDAG 10 APRIL 2019

Jätteloppisen kan slå besöksrekord

Den 27 april är det återigen dags för Jätteloppis i Spar­banken Lidköping Arena. Det är sjunde året i rad som Jätteloppisen arrangeras. Ett utflyktsmål som kommit att bli en kär tradition som är omåttligt populär bland de drygt 300 säljarna och de tusentals besökarna.

- 2018 års julklapp var det återvunna plagget, så trenden att satsa på återbruk och second hand tycks vara hetare än aldrig förr. Jätteloppisen är det ultimata sättet att rensa i sina gömmor och få in en extraslant. Det är ju dessutom en miljövänlig aktivitet i allra högsta grad, säger Carina Grimling som ansvarar för Jätteloppisen.

Besökarna på Jätteloppisen kommer i år dessutom få möjligheten att göra ett besök i kommunens loppis-lounge. Där besökarna bland annat kan hänga, kolla film och käka lite godis. Dessutom kan man ta del av information kring kommunens nya insamlingssystem.

Det kommer att finnas gott om parkeringsmöjligheter vid Sparbanken Lidköping Arena under Jätteloppisen tack vare att man utökar Arenans parkering ihop med en tillfällig parkering på gamla bandyplan, vid idrottens hus och vid Ågårdsvallen.

- I år tror vi faktiskt att vi kan locka fler besökare än någonsin, vem vet. Det kanske blir rekord både i antalet säljare och besökare, avslutar Carina förhoppningsfullt.

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun