ONSDAG 10 APRIL 2019


Anna Ohlin Ek Vd Destination Läckö-Kinnekulle, Bengt-Åke Ström & Cecilia Ström Årets turismföretag, Bodil Warolin Ordförande Destination Läckö-Kinnekulle - Bildkälla: Destination Läckö-Kinnekulle

Navens Outdoor Experience är årets Turismföretag

Varje år får ett företag utmärkelsen ”Årets turismföretag” – ett stipendium för företagsamhet inom besöksnäringen i Läckö-Kinnekullebygden, Götene-Lidköping, som delas ut av Destination Läckö-Kinnekulle.

Utmärkelsen delas ut för att lyfta företagandet inom turismnäringen, synliggöra företag som bidragit till ökad besöksnäring samt för att inspirera fler till företagande inom turism.

Det företag som får utmärkelsen ska kunna representera Läckö-Kinnekullebygdens kärnvärden som handlar om attraktivitet, hållbarhet, samverkan, positiv anda och handlingskraft. Det innebär att företaget gynnar besöksnäringen, är öppet för samarbete, är en förebild för andra, arbetar med hållbarhet i verksamheten och har en tydlig vision.

- Att vi har engagerade företag som Navens Outdoor Experience i vårt område är avgörande för att ta tillvara på och utveckla naturturismen i destinationen, jag är glad att vi med denna utmärkelse kan ge dem lite av den uppmärksamhet de förtjänar, säger Anna Ohlin Ek, vd på Destination Läckö-Kinnekulle.

Motivering till utmärkelsen 2018:

Årets turismföretag är ett föredöme för andra småföretag inom turismbranschen. Med stor kreativitet ser ägarna alltid möjligheter och utvecklingspotential i vår bygd. De har under flera år byggt upp och utvecklat en betydelsefull och mångfacetterad verksamhet med allt från kajak och naturguidningar till kursverksamhet och boende. Med ett driv både för den egna verksamheten, men framförallt också i samverkan med andra utvecklingsprojekt och evenemang på Kållandsö är Cecilia & Bengt-Åke Ström, med sitt företag Naven Outdoor Experience, goda inspiratörer som ständigt bidrar till att skapa nya reseanledningar och därmed ökad turism till vår destination.

Utmärkelsen delas ut i samband med den årlig bolagsstämma för Destination Läckö-Kinnekulle AB och består av 5000 kr i stipendiepengar.

Läs mer om Navens Outdoor Experience: https://www.naven.se/

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle