FREDAG 5 APRIL 2019

Årets campingföretagare driver 5-stjärnig anläggning i Lidköping

Årets campingföretagare återfinns i Västergötland, närmare bestämt i Lidköping. Priset delades ut igår kväll på SCR Svensk Campings årskonferens där några av branschens framstående företagare premierades.

- 2018 var ett unikt år på många sätt och branschen satte en mängd nya rekord. En av årets höjdpunkter är att få premiera branschens driftiga företagare, säger Tomas Ringsby Petersson, ordförande SCR Svensk Camping.

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. I veckan samlades medlemmar från hela landet för årskonferens på Gekåsbyn i Ullared. Konferensen avslutades med att framstående företagare uppmärksammades.

Det mest prestigefulla priset Årets campingföretagare gick till Kronocamping Lidköping. Fina utmärkelser gick också till pristagare från Blekinge, Småland, Värmland och Halland.

Juryns motivering:

Årets campingföretagare - familjen Lars-Göran Andersson, Kronocamping Lidköping, info@kronocamping.com, tel 0510-268 04. I snart ett halvt sekel har årets pristagare arbetat med att utveckla sin campinganläggning. Sedan dess har det tagit sig olika skepnader, men alltid genom ett målmedvetet arbete och vidareutveckling, till den campingplats som idag är värd att besöka flera gånger – året om!

I pristagarna andas en campingentreprenörs själ med god företagsamhet, mångkunnighet, utveckling, flexibilitet och en god serviceanda mot gäster och kollegor. Ett starkt engagemang för branschen och hemorten gör att pristagarna har en stark förankring hos gäster såsom kommun, region och övriga besöksnäringen.

Med många familjemedlemmar som tillsammans driver företaget borgar det för att utvecklingen kommer att fortskrida och generera nya byggen, idéer och aktiviteter, vilket ofta är på gång i denna citynära campingplats.

Pressmeddelande från: SCR