TORSDAG 7 FEBRUARI 2019

Ishallen byggs om

Nu satsar Mariestads kommun på att bygga om delar av ishallen, så att föreningar kan fortsätta att bedriva sin viktiga verksamhet i bra miljö!

Ombyggnationen omfattar hela Vänershofs idrottsområde men märks mest av i ishallen. Alla verksamma föreningar i området får nytta av det som kommer göras.

Områden som är prioriterat är:

Upphandlad totalentreprenör är Reijlers Energiprojekt AB. De har sin tur samarbete med Stenmarks Bygg Skaraborg AB. Planeringsarbetet har dragit igång utifrån en förstudie som har tagits fram. Den visar hur ett förslag på hur ishallen kan förändras och förbättras.

- Politiken har valt att satsa 40 miljoner kronor på ishallen och Vänershofsområdet och det ska vi i projektet förvalta på bästa sätt. Vi har en bra projektorganisation med mycket kompetens både från kommunen och våra samarbetspartners vilket borgar för att vi kommer att lyckas, säger Michael Nordin, teknisk chef.

Häng med på vad som händer

Arbetet kommer att kunna följas på www.mariestad.se/ishallen. Där skrivs det löpande om arbeten som påverkar besökare i ishallen.

Vision 2030

Vi jobbar ständigt mot att nå upp till Mariestad kommuns Vision 2030. En av grundstenarna är "En naturlig mötesplats". Ett förbättrat Värnershof skapar förutsättningar till en naturlig mötesplats i Mariestad.

Pressmeddelande från: Mariestads kommun