MÅNDAG 3 SEPTEMBER 2018

Uthyrningsstart för Frostaliden 3 oktober

Den 3 oktober klockan 10.00 kommer den första etappen med 63 lägenheter på Frostaliden att publiceras på Skövdebostäders webbplats för uthyrning. Alla lägenheter på Frostaliden hyrs ut via Skövdebostäders ordinarie bostadskö. Så den som inte står i bostadskön i dag rekommenderas att skapa en intresseanmälan redan nu.

Det har nu alltså blivit dags för uthyrningsstart av Skövdebostäders del av Frostaliden. Den 3 oktober publiceras de 63 första lägenheterna för uthyrning. Inflyttning sker sedan första maj 2019.

- Vi ser fram emot att äntligen börja hyra ut i området. Vi får mycket frågor och över 400 personer har skrivit upp sig på listan för att få mer information om projektet, säger Lina Eklund Svensson, marknadschef på Skövdebostäder.

Från två rum och kök till fem rum och kök i etage

I husen finns såväl tvåor, treor, fyror som femmor. Högst upp i varje hus finns lägenheter om fem rum och kök i etage med två stora balkonger vardera. Som standard i alla lägenheter finns diskmaskin, induktionshäll och inbyggnadsugn med varmluft. Också tvättmaskin, torktumlare och duschväggar i glas ingår i hyran.

- Det blir många fina kvaliteter i lägenheterna oavsett storlek. Vi tror också att läget ska vara attraktivt. Inom kort kommer hyrorna att fastställas, säger Lina Eklund Svensson.

Ytterligare två etapper

Längre fram kommer ytterligare två etapper av lägenheter att hyras ut. Dessa beräknas vara klara för inflyttning 1 januari 2020 respektive 1 juni 2020.

Pressmeddelande från: Skövdebostäder