TORSDAG 12 JULI 2018

Swebostad säljstartar ytterligare radhus i Skövde

Nu säljstartar Swebostad ytterligare en etapp av tvåplansradhus i Skövde Trädgårdsstad. Projektet är en tredje etapp av radhus i samma kvarter där intresset har varit stort. Husen har ett utgångspris på 1 995 000 kr i insats och ca 4560 kr i månadsavgift beroende på läge. Denna del består av åtta hus som ligger mitt emot den nya trevliga "skolskogen".

"En dröm för barnfamiljen"

Området Trädgårdsstaden är en dröm för barnfamiljen eller dig som trivs med det småskaliga och personliga men ändå bekväma och moderna. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Ta en skön promenad i naturen, ta cykeln eller bussen till stan eller njut av en heldag med familj och vänner på din egna tomt medans barnen leker på kvarterets gemensamma lekplats."-Vi hade tänkt att avvakta med denna säljstarten men känner att intresset är stort. Därför väljer vi att gå framåt tidigare än planerat.
För de två tidigare etapperna i BRF Staketet Snödroppen finns endast ett hus kvar och byggnationen pågår för fullt. De första husen där är inflyttningsklara redan i september i år", - säger Lars Bonander Projektutvecklare på Swebostad.De nya tvåplansradhusen blir ytterligare en etapp av samma framgångsrika koncept. Planlösning är anpassningsbar med antal sovrum, har möjlighet till balkong, två toaletter, gott om förvaring samt egen trädgård som vetter mot områdets egna lekplats. Kunderna får sätta sin egna prägel på husen genom en digital portal som fungerar ungefär som en webbshop eller som man bygger sin bil på nätet. På så sätt kan kunder i lugn och ro välja utan att känna sig tidspressade till möten eller berätta för någon vad de vill välja.

Pressmeddelande från: Swebostad