FREDAG 15 JUNI 2018

Gert Rahm ny president i Lions

Sista mötet inför sommaren hölls traditionsenligt på Siggesgår´n i Fullösa. Avgående president Christer Uddh kunde hälsa ett tjugotal medlemmar välkomna och man kunde konstatera att götenelörda´n blev en succé med vackert väder och fina artister som framförde ett mycket bra program från scenen, utdelning av stipendier, Lions femman där tävlingen blev mycket spännande fem lag deltog. Magnus Karlsson var själva huvudattraktionen och han fick hela torget att gunga.

Att vi vill ha fler utställare till nästa år var alla överens om. Det blev ett bra netto till Lions verksamhet och 17.000 kronor blev summan som går oavkortat till Lions barndiabetesfond, ett stort tack till alla bidragsgivare och sponsorer framfördes av presidenten.

Nu blir det uppehåll i sommar och till hösten startar verksamheten upp igen med ny styrelse. De gamla funktionärerna avtackaders och de nya övertog klubban med Gert Rahm som president, Kenneth Gustafsson sekreterare, Andreas Stridh kassör, övriga ledamöter Tobias Carlsson Conny Gustafsson.

Den nya presidenten avslutade mötet och därefter blev det korvgrillning och lite allsång tillsammans med Sture Bertilsson på dragspel.

/Olle Johanson