ONSDAG 18 APRIL 2018

I juli förvandlas Torgbron i Lidköping till Kulturbron

Torgbron i Lidköping förvandlas under de tre lördagarna 14, 21 och 28 juli till Kulturbron, med olika konst- och kulturaktiviteter. Bron kommer att fyllas med ett varierat kulturutbud med allt från eget skapande, konst, dans, musik, teater och performance för att tillsammans bilda en färgsprakande konstpalett.

Tillsammans med Studiefrämjandet, Medborgarskolan och föreningslivet kommer det bland annat att erbjudas allt från workshop i poesi till special f/x sminkning, underhållning för barn, olika gatumusiker och dansuppvisningar.

Fiske med sänkhåv i Lidan ihop med Vänermuseet och rundvandring genom gamla stan och ta del av Lidköpings historia med Västsvensk arkeologi. Möjlighet att bli avritad av en porträttecknare och prova på Green Screen.

- Förra årets Kulturbro blev en lyckad satsning och det är förstås extra roligt att vi kan arrangera Kulturbron vid flera tillfällen i sommar. Tanken är att Torgbron ska sjuda av aktiviteter för både stora och små, säger Danny Waggett kulturassistent, Kultur & Fritid.

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun