MÅNDAG 26 FEBRUARI 2018

Moderniserad JYSK-butik öppnar på nytt i Skara

Efter en omfattande modernisering är JYSKs butik i Skara på nytt redo att välkomna kunderna när butiken vid Skaraborgsgatan 49 i Skara återigen slår upp portarna den 1 mars kl. 09.00.

JYSK-butiken i Skara har genomgått en genomgripande förändring och har blivit både större och lättare att navigera i än tidigare.

I den moderniserade butiken, som den 1 mars kl. 09.00 återigen slår upp portarna, kan kunderna förvänta sig en inspirerande shoppingupplevelse med ännu fler kvadratmeter som rymmer ett stort urval av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

I samband med ombyggnaden kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 1 mars 09.00-20.00 och pågår fram till 7 mars där vi erbjuder alla våra kunder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

- Nu kan vi visa ett bredare utbud av vårt fantastiska sortiment i en fräsch lokal, vilket är ett otroligt lyft för butiken i Skara. Alla kunder, nya som gamla kommer att mötas av en inspirerande butik med en tydlig överblick och personal som ger inredningstips och bra erbjudanden för hela hemmet. Personalen ser fram emot att fortsätta ge den bästa servicen och kommer att överträffa våra kunders förväntningar. Vi hälsar alla kunder varmt välkomna! Säger distriktschef Kristina Håkansson

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991 och har i dag 141 butiker i landet.

Om JYSK i Skara:


Pressmeddelande från: Jysk