TORSDAG 7 DECEMBER 2017

Julstämning i Skövdes kollektivtrafik

Nu överraskas Västtrafiks kunder med extra julstämning i samband med bussresan. Två bussar i Skövde stadstrafik har pyntats med stämningsfull belysning för att sprida glädje och julkänsla.

– Så mysigt att mötas av detta när man kliver på bussen. Det är viktigt i dessa mörka tider att muntra upp varandra och det är roligt med det oväntade, säger Doris Hed, som tagit bussen till ett ärende på sjukhuset i Skövde.

Tidigare år har flera hållplatser varit pyntade i Skövde. I år har man istället valt att pynta två av bussarna som kör i stadstrafiken. Bakom initiativet står bussbolaget Nobina, som kör all linjetrafik i Skaraborg åt Västtrafik. Syftet är att skapa lite extra julkänsla i kollektivtrafiken och bjuda kunderna på en kul överraskning.

– Det här är ett sätt för oss att visa uppskattning till våra resenärer och bjuda på lite extra julkänsla i samband med resan, säger André Sellén, trafikchef på Nobina.

Bussarna kör sedan den 1 december och ända fram till jul, vilket innebär att många kunder kommer få starta sin dag i en julpyntad buss.

Pressmeddelande från: Västtrafik