FREDAG 24 NOVEMBER 2017

Jul i Skövde – Generösa Skövde!

Idag fredag 24 november startar Jul i Skövde med sitt första evenemang – Stad i ljus. Därefter följer tre adventshelger med ett fullspäckat program i Skövde centrum. Som en röd tråd genom alla helger går Generösa Skövde – olika aktiviteter där besökaren har möjlighet att bidra till välgörenhet.

Under alla evenemangshelger kommer olika former av insamlingar att genomföras under paraplyet Generösa Skövde. När passar det bättre att vara lite extra generös än så här innan jul?

När vi planerade julfirandet kändes det viktigt att väva in aktiviteter som ger möjlighet till våra besökare under Jul i Skövde att bidra till olika välgörande ändamål, säger Micael Worbin, evenemangsansvarig på Next Skövde och fortsätter: - Vi är glada att så många företag och föreningar ställt upp på vårt upprop.

Fredagen den 15 december kommer dessutom Next Skövde med samarbetspartner att återigen bjuda på JULROCK. Alla som är med och arrangerar gör det gratis. Besökarna betalar valfri entré, som oavkortat går till Musikhjälpen. Deras insamlingsmål för året är Barn är inte till salu!

- Under samtliga helger kommer vi be besökarna att svara på en enkät för att utvärdera Jul i Skövde. För varje enkätsvar skänker vi fem kronor till Musikhjälpen. Det är ett väldigt enkelt sätt att bidra, säger Micael Worbin.

Pressmeddelande från: Next Skövde