TORSDAG 31 AUGUSTI 2017

Varberg får Julas modernaste varuhus

Under senhösten öppnar Jula ett nytt varuhus i Varberg på handelsområdet Lugnetrondellen.
- Det är helt rätt plats för etablering i Varberg. Det är här som handeln kommer att utvecklas och vi tror mycket på det nya varuhuset, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Julas nya varuhus får en riktigt erfaren chef i Varbergsbon Peter Olausson, som närmast varit varuhuschef för Jula i Halmstad.
- Det känns fantastiskt spännande att vara med och etablera Jula i den vackra sommarstaden Varberg, en stad med många offensiva planer för framtiden. Samtidigt är det kul att med Jula vara med och utveckla handelsplatsen Lugnetrondellen, säger Peter Olausson.

Stort intresse för Jula

När det nya Julavaruhuset i Varberg slår upp portarna kommer det att vara handelskedjans modernaste med det senaste konceptet.

- Det blir 3000 kvadratmeter stort, späckat med Julas senaste sortiment, säger Peter Olausson.

Det nya varuhuset är bland annat förberett för "click and collect" (beställa på nätet och hämta i varuhuset).

- Allt är klart till invigningen och det känns fantastiskt kul att vi i Varberg är först med detta. Vi märker att folket i Varberg är medvetna om att Jula ska öppna och det är speciellt roligt att det är så många som vill jobba med oss. Totalt har närmare 400 personer sökt jobb hos oss och det är ett stort engagemang från de som söker, säger Peter Olausson.

- Det är givetvis en bra utgångspunkt för oss i en nyetablering att många vill komma till oss både som kunder och som potentiella medarbetare. Det är något som vi sätter stort värde på, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Pressmeddelande från: Jula