FREDAG 25 AUGUSTI 2017

Nu släpps lägenheterna på Vinbergsgatan 10, mitt i Lidköpings centrum!

Fredagen den 1 september släpper AB Bostäder i Lidköping ut 29 st. centralt belägna lägenheter för uthyrning med inflyttning i februari 2018.

Vinbergsgatan 10, eller gamla Skattehuset som många benämner det, blir ett prisvärt boende mitt i centrala Lidköping med ett mycket eftertraktat läge.

I den tre våningar höga fastigheten med hiss, är det totalt 29 lägenheter med 1 – 4 rum och kök mellan 23 – 122 kvm. 10 av enrumslägenheterna i första plan är studentlägenheter som är öronmärkta för de som studerar heltid på Campus i Lidköping.
– Det är ett ganska hårt tryck på centrumnära boende så att vara en av aktörerna som utvecklar centrumkärnan känns riktigt bra, säger Per Alexanderson, VD på AB Bostäder.

Alla lägenheter läggs ut på AB Bostäders hemsida, www.bostaderlidkoping.se ,där man gör en intresseanmälan på den eller de lägenheter man är intresserad av.
– Har du inte gjort en kundanmälan hos oss tidigare är det hög tid att göra nu, intressekön börjar bli lång, riktigt lång, meddelar Malin Gustafsson, marknadschef på AB Bostäder.

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun