TISDAG 4 JULI 2017

Systrar tolkar Björn & Benny på Falkängen den 5 juli

Onsdagen 5 juli bjuder systrarna Elin Axelsson och Jenny Aaby Ericsson på välkänd musik skriven av Björn Ulveus och Benny Andersson på Falkängen, Hällekis.

- Det här är musik som ligger oss varmt om hjärtat och som de allra flesta tycker om att lyssna till. Det är en riktig musikskatt som Björn och Benny gett oss under åren. Vi kommer bland annat bjuda på musik ur Chess, Kristina från Duvemåla och den sång som framfördes av Gustaf Sjökvists kammarkör och Storkyrkans kör vid Kronprinsessan Victorias bröllop, Vilar glad i din famn, berättar Elin.

Elin och Jenny är uppvuxna i Lidköping och har sjungit tillsammans sedan barnsben då de under många år var med i olika körer i Råda. De senaste 20 åren har systrarna varit flitigt anlitade vid musikgudstjänster, dop, bröllop och begravningar i Skaraborg.
Den här kvällen ackompanjeras de av Eva Lindholm.

Varje onsdagskväll i juli klockan 18.00 bjuds det på musik vid Kaffestugans uteservering. Det blir som vanligt en blandning av olika stilar och inriktningar, men allt under samma signum - gemytlig och trivsam atmosfär både på scen och hos publik! Fri entré.

Onsdagen 5 juli, Falkängen, klockan 18.00.

Sommarmusik på Falkängen är ett samarbete mellan Falkängens vandrarhem och konferens, Coop Hällekis och Kulturen Götene kommun med stöd av PAROC.

Pressmeddelande från: Götene kommun