TISDAG 16 MAJ 2017

Snart dags för Jula-premiär i Hudiksvall

Snart är det dags för öppning av det helt nya Julavaruhuset i Hudiksvall.
- Det känns härligt att äntligen komma till Hudiksvall. Vi har alltid haft en vit fläck på kartan mellan Sundsvall och Gävle. Med etableringen i Hudiksvall täcker vi in regionen och får chans att visa upp Julas nya koncept på bästa sätt, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB.

Julas nya varuhus öppnar den 24 maj på handelsområdet Medskog.

- I samband med premiären i Hudiksvall startar vi även upp vår e-handel igen, det kommer sammantaget att bli ett mycket starkt erbjudande till våra kunder i regionen, säger Kari Koivisto.

Hudiksvall med omnejd är sedan gammalt ett starkt Jula-fäste.

- Vi vet sedan postordertiden att det finns många Julakunder i området. Det känns givetvis väldigt bra att nu kunna erbjuda vårt nya koncept på deras hemmaplan, säger Kari Koivisto.

Nytt team trimmas

Läget i Hudiksvall passar Jula perfekt med bra skyltmöjligheter utmed E4:an och tillsammans med attraktiva handels-grannarna blir erbjudandet till kund mycket starkt.

- Vi i personalen längtar nu efter att få öppna det nya Julavaruhuset. Vi får dagligen frågor från kunder om när vi öppnar. Med det attraktiva läget och nya fräscha lokaler har vi alla förutsättningar att lyckas, säger Joachim Nilsson, varuhuschef i Hudiksvall.

Uppbyggnaden av varuhuset har gått bra och under tiden har det nya personalteamet trimmats in.

- Vi är supertaggade och alla kör nu hårt för att hinna klart till öppningen, säger Joachim Nilsson.

Pressmeddelande från: Jula AB