MÅNDAG 1 MAJ 2017

Eva bjöd på tårtkalas i COOP i Hällekis

I dag vankades det tårta på COOP Nära i Hällekis, Eva Fröjd med personal ville visa sin uppskattning till alla kunder och dessutom är det 14 år sedan Eva tog över butiken med en tidigare kollega, nu har hon drivit den ensam i fyra år.

Helt underbar tårta bakad av Christian med fräscha smaker av blåbärskompott, glass - och citroncreme, citrongelé och gräddsprits. Prydd med blommor i soluppgångens färger, gryningstårta, säger Christian.

Eva vill även sända ett stort tack till alla kunder, det värmer rejält med alla uppmuntrande ord som hon och personalen får, en drivkraft god som någon.

Samarbetet mellan olika lokala företag och aktörer i samhället och i bygden har blivit ett lyft för orten och för butiken, nu ser man fram mot Vårrundan Kinnekulle och Sommargatan i Hällekis, två evenemang som lockar mycket folk till Hällekis och Kinnekulle.

Utöver Eva jobbar det fem deltidsanställda och tre tillfälliga i butiken, en helt fantastisk personal, säger Eva, något som säkert de flesta kunder kan instämma i.

Från och med den 2:a maj är det sommaröppet i COOP Nära i Hällekis, 0800-2100 alla dagar i veckan.