TISDAG 11 APRIL 2017

Femårsjubileum för jätteloppisen i Lidköping

Den 22 april är det återigen dags för Jätteloppis i Spar­banken Lidköping Arena. Det är femte året i rad som det är dags för evenemanget som har blivit ett välbesökt evenemang för både de som säljer och de som fyndar. Drygt 300 utställare har bokat bord till årets jätteloppis.

-Ju fler utställare desto större utbud, säger en förväntansfull samordnare för jätteloppisen, Carina Grimling som hoppas att det stora utbudet ska locka många att besöka jätteloppisen och ta chansen att göra fynd.

- Det märks tydligt att det är trendigt att satsa på återbruk och second hand. För visst handlar allt om att i onödan inte slösa på jordens resurser, tycker Carina. Jätteloppisen är det ultimata sättet att rensa i sina gömmor och få in en extraslant. Det är ju dessutom en miljövänlig aktivitet i allra högsta grad, fortsätter Carina.

När Jätteloppisen startade för fem år sedan var målet att det skulle bli en mötes­plats dit hela familjen skulle kunna göra en helgutflykt och så är det än. Medan de vuxna kikar runt bland alla borden finns det roliga aktiviteter för de yngre besökarna.

- Vi satsar på ett evenemang där både vuxna och barn har något kul att göra. Och vi tror att hoppborgar där barnen kan leka kan bli lyckat, säger Carina.

Försäljning av fika, korv och smörgås kommer under dagen att ske via Restaurang Villa som flyttar ner sin servering till arenagolvet.

Jätteloppisen kommer att erbjuda gott om parkeringsmöjligheter genom att man utökar arenans parkering ihop med en tillfällig parkering på gamla bandyplan, vid idrottens hus och vid Ågårdsvallen.

Plats: Sparbanken Lidköpings Arena
Tid: 22 april klockan 10.00–15.00
Fri Entré

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun