FREDAG 10 MARS 2017

Bjertorp Slott kammar hem toppbetyg i Västergötland

Bjertorp Slott utanför Vara i Västergötland fanns återigen representerade när de främsta restaurangerna korades under White Guidegalan i Göteborg i veckan.

I veckan samlades matsverige i Göteborg för att fira de främsta restauranger som Sverige har att erbjuda under den White Guide galan. För Bjertorp Slott utanför Vara betydde det att man återigen blev uppmärksammad för den unika matkonst och service som hotellets restaurang erbjuder.Juryns poäng till hotellets restaurang innebär att Bjertorp Slott nu har en tredjeplacering i Västergötland bland områdets samtliga restauranger.

- Jag är otroligt stolt över att vi lyckas fortsätta leverera på en hög nivå och dessutom med en liten ökning i år. Det betyder mycket för all personal här på slottet som dagligen levererar kvalitet och service med känsla, passion och engagemang, säger slottets VD Victoria Johansson.

För mindre än en månad sedan gjorde Bjertorp Slott sig påmind på Tripadvisors lista över Sveriges bästa B&B. Här placerade sig slottet på en ärad fjärdeplats i Sverige. -Vi utvecklar ständigt på slottet och har gjort stora satsningar på att leverera hotell- och matupplevelser utöver det vanliga. Bl.a. är vi otroligt stolta över samarbetet med lokala matproducenter och det lokala skafferiet som området erbjuder. Dessutom har vi nu en riktigt cool bar, där vi utbildar personalen i sann cocktailkonst och det har gett mycket goda resultat. Både i Tripadvisor reviews och när White Guide skrev sitt omdöme om oss så blev just baren omnämnd. Den är 20-tals influerad och matchar slottets historia samt jugendstil väl i både utseende och innehåll på drinklistan, fortsätter Victoria.

Citat ur White Guide 2017 ”Den spännande berättelsen kan begrundas med utsikt över parken i den nya baren, som dock ser ut att ha levererat eleganta drajjor under hela 1900-talet.”

Pressmeddelande från: Winn Hotel Groupe