FREDAG 17 FEBRUARI 2017

Allt fler parkerar via mobiltelefonen i Lidköping

Att betala sin parkeringsavgift via mobiltelefonen blir allt mer populärt bland befolkningen i Lidköping kommun. Antalet parkeringar per månad via SMS Parks betaltjänst har ökat med 79% sedan februari 2016.

Parkering via mobiltelefonen har sina fördelar, framför allt när det kommer till kostnad och tillgänglighet. Henrik Åberg, Produktägare på SMS Park, har en tydlig bild kring varför användningen ökar i Lidköping.

- Att vi växer så pass mycket i Lidköping är givetvis jättekul. En anledning till den ökade användningen ligger förmodligen i att kunderna enbart betalar för den faktiska parkeringstiden samtidigt som risken för att få parkeringsböter minskar. Lidköping kommun slipper dessutom lägga lika stora resurser på hantering av parkeringsautomater.

Kort om SMS Park

SMS Park är betaltjänsten ämnad att göra din parkeringsvardag enklare. Vi vill att du ska slippa stå i kö till parkeringsautomaten i kylan och onödiga böter när ditt ärende drar ut på tiden. Du startar på ett enkelt sätt din parkering via mobiltelefonen.


Pressmeddelande från: Inteleon AB