TISDAG 14 FEBRUARI 2017

Sveriges främsta campingplats enligt Husvagn & Campings läsare

Läsarna på Husvagn & Camping sätter betyg på campingplatserna i Sverige i kategorierna service, standard, skötsel, barnvänligt och trivsel. Resultatet blev en lista med Sveriges 20 bästa campingplatserna. En lista som förhoppningsvis ska fungera som reseinspiration inför nästa campingsemester.

I listan finns tre anläggningar i Swecamp med, varav Swecamp Kronocamping Lidköping som nummer ett. De andra två är Daftö Resort och Gustavsvik Resorts. Av läsarna beskrivs Swecamp Kronocamping Lidköping som en "toppencamping som har allt" och lovorden fortsätter med "Sveriges bästa campingplats" och "campingårets absoluta höjdpunkt".

Husvagn & Camping är eniga med läsarna

När Husvagn & Camping besökte Swecamp Kronocamping Lidköping berömde de läget, som känns både centralt och naturnära. Skötseln av anläggningen satte de full pott på. Cykelväg längs Vänerns strand, närhet till centrala Lidköping och härliga aktiviteter som äventyrsgolf och tempererade pooler gav pluspoäng.

Du som blir störd av trafikbuller gör klokt i att försöka få en plats närmare sjön och inte vid vägen. Men annars blev slutbetyget "Campingkvalitet på hög nivå".

- Vi är stolta över våra fantastiska medarbetare som levererar upplevelser i denna nivå och att vi har blivit framröstade till Sveriges bästa campingplats av läsarna på Husvagn & Camping! Det ger oss extra energi till att utveckla och finslipa anläggningen ytterligare för att skapa ännu bättre gästupplevelser, säger Peder, Pernilla och Pavo, delägare i Swecamp Kronocamping Lidköping.

Gästupplevelser året om

Under 2016 hade anläggningen i Lidköping 233 375 gästnätter. En siffra som väntas öka inom de närmaste åren. De 13 fristående och helårsöppna anläggningarna som är medlemmar i Swecamp jobbar tillsammans för att skapa reseanledningar som förlänger säsongen. En satsning i den riktlinjen var konferenshuset som byggdes under 2016 och som innebär att anläggningen kan leverera både små och stora konferensupplevelser. Med boende i stuga och med god mat med lokal anknytning i Restaurang Sjökanten.

Länk till artikel i "allt om husvagn & camping"


Pressmeddelande från: Swecamp