TISDAG 7 FEBRUARI 2017

Europa nästa för Destination Läckö-Kinnekulle

Nu står det klart att Destination Läckö-Kinnekulle AB kommer medverka på ITB mässan i Berlin 11-12 mars tillsammans med b.la Visit Sweden. ITB mässan i Berlin är världens största fack- och konsument mässa inom turism och lockar årligen strax över 170 000 besökare. Det är utställare från 180 olika länder som visar upp sitt utbud.

Destination Läckö-Kinnekulle AB kommer att finnas på plats under helgen och vi hoppas på att många besökare kommer att bli inspirerade och vilja uppleva vår unika och vackra destination efter att ha träffat oss i vår monter. Den europeiska marknaden har stort intresse av Sverige som besöksmål och vi kan se en tydlig trend i att allt fler besökare söker informationen för att besöka olika platser i Sverige, vilket vi självklart ska ta till vara på. Genom medverkan på ITB kommer vi ha möjlighet att både träffa och informera om destinationen för resebranschen och turister.

”Ambitionen är att implementera en mer etablerad närvaro och marknadsföring på den internationella arenan framöver. Där ITB mässan i Berlin blir ett av flera initiativ framöver för att synliggöra destinationen för potentiella internationella besökare”, säger Jim Josefsson, VD Destination Läckö-Kinnekulle AB.

”ITB i Berlin är världens största fack- och konsumentmässa inom turism och det är här den internationella branschen möts. För tyska researrangörer och konsumenter är det den mässa som de normalt sett inte vill missa. Men även flygbolag och andra transportörer finns självklart på plats. Till ITB kommer även 43% icketyska kontakter, dvs hela världens resebransch är samlad. Här knyts nya kontakter, gamla kontakter vårdas och här läggs grunden till kommande års försäljning” säger, Caroline Andersen, Project Manager Visit Sweden.Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle