TORSDAG 2 FEBRUARI 2017

Elmotorcykel Zero hos MC-konsult i Lidköping

Under våren 2017 tar MC-konsult in märket Zero Motorcycles under sitt tak. Elmotorcyklarna har funnits tidigare i Sverige, men har sedan dess genomgått en ordentlig uppdatering.

- Det känns helt rätt i tiden att ta in ett elmotorcykelmärke, säger ägaren Johan Kjellström och fortsätter: Efter att ha provkört Zero i Milano förra året visste vi att det var de vi skulle ha. Fantastiskt smidiga och kul hojar att köra, och riktigt bra vrid!

Zero tillverkas sedan starten 2006 i USA och produktbeskrivningen statuerar att de kombinerar det bästa från traditionella motorcyklar med den senaste tekniken, vilket ger högpresterande mc som är lätta, effektiva och roliga att köra. Motorcyklarna laddas i vanligt vägguttag!- Vi hoppas förstås att en del gamla kunder kommer kika på våra Zero, men framförallt tror vi att dessa kommer attrahera en ny kundkrets. Vi kommer alltid ha hojar för demo, för dessa måste verkligen upplevas, avslutar Johan.

Det finns sex olika modeller, från streetfighter till adventure och supermoto, och priset för att få din egen Zero i garaget börjar på 129 900:-

Välkommen till oss för en provkörning.


Pressmeddelande från: MC-konsult