TORSDAG 26 JANUARI 2017

Storsatsningar på Lundsbrunns golfbana

Golfklubben blickar framåt, vi kommer allt närmare vårt mål att bli en av Sveriges mest personliga golfbanor. Stora satsningar såväl inomhus som utomhus på vår fantastiska golfbana garanterar en trevlig vistelse med utsökt mat, personlig service och härligt golfrunda.

Vi satsar med stora resurser på golfbanan genom att höja kvalitén på allt från bunkrarna, teer och alla våra greener. Detta kommer resultera till en bättre spelupplevelse. Ett vackert vattenfall i kalksten från Thorbergs stenhuggeri med inspiration från Kinnekulle är en av våra natur- och upplevelsesatsningar. Vi värnar alltid om miljön och naturen runt om vår klubb.

Klubbhuset får en rejäl uppfräschning invändigt, mycket tack vare hjälpsamma sponsorer och ideellt arbete från medlemmar (klubbhuskommittén).

Fler förmåner för alla fullbetalande medlemmar än tidigare. Spela billigare på flera banor runt om i Sverige, bland annat Vara-Bjertorp GK, Töreboda GK samt Ekarnas GK. Vi har långsiktiga avtal med grannklubbarna Lidköpings GK och Skövde GK med fritt spel alla dagar i veckan. Dessutom får du förtur på attraktiva golftider, lördagar och söndagar 9 till 11.

Skapa ett livslångt idrottande och lev längre och hälsosammare. Vi på Lundsbrunn GK erbjuder nybörjarkurser tillsammans med ett vinnande koncept som heter "Balance Golf".

Året 2015 startade vi Balance Golf på Lundsbrunn GK som andra klubb i Sverige vilket är en succé för såväl medlemmar och golfspelare i andra klubbar. Konceptet resulterar i en mer skonsam och kraftfullare sving. Släpp alla dina begränsningar i såväl kropp som tanke. Du blir bättre, oavsett kön, ålder och hcp. Nytt för 2017 är att du kan köpa ett årskort som ger dig golfutveckling under hela året.

Lundsbrunn GK:s värdegrunder ligger alltid i fokus
Att du som besökare oavsett bakgrund alltid syns
Att vi spelar golf som passar alla
Att vi alltid värnar om din individuella golfutveckling
Att klubbandan skall präglas av glädje, trivsel och gemenskap

Vi siktar mot ett jämställt Golfsverige

Lundsbrunn Golfklubb är 1 av 8 klubbar i Sverige som deltar i 50/50 visionen, med syftet är att öka inflytandet på golfklubben. Alla ska få möjlighet att utveckla, tycka till, och forma golfen samt sitt eget golfspelande. Alla vi på golfklubben, medlemmar som anställda, strävar alltid efter en trevlig spelupplevelse.


Pressmeddelande från: Lundsbrunn Golfklubb