FREDAG 2 DECEMBER 2016

Burger King öppnar restaurang i Lidköping

Den 2 december slår portarna upp på Änghagens Handelsplats i Lidköping för den senaste i raden av öppningar av Burger King®restauranger. Förutom grillade hamburgare så för Burger King® också med sig ca 24 nya arbetstillfällen till orten. Placeringen av restaurangen blir på Änghagsgatan 1, bredvid Överskottsbolaget och Elgiganten.

”Restaurangen i Lidköping blir King Food’s fjortonde och den tredje Burger King® restaurangen som vi öppnar i Sverige i år.”, säger Rune Sandvik, VD King Food. ”Den nya restaurangen kommer att vara öppen alla dagar kl 09-24 och vår restaurangchef Mattias Nilsson med team ser fram emot att välkomna er med öppna armar” fortsätter Rune.

Lokalen har byggts efter Burger King® inredningskoncept 20/20 Light, med digitala menydisplayer och ett färgschema i ljusa skandinaviska toner som skapar en känsla av modernism. Konceptet är en del i Burger King®satsningen på att förnya restaurangmiljöerna och att utveckla en tydligare restaurangprofilering. Restaurangen är utrustad med drive-thru och lekrum.

”Det är alltid roligt att komma till en ny stad och erbjuda nygrillade hamburgare”, säger Ole Erik Samseth, Skandinavisk Marknads- och kommunikationsdirektör Burger King, King Food. ”Vi har under en längre tid haft siktet inställt på att öppna en restaurang i Lidköping och det känns bra att vi får göra det bland bra grannar och företag i Änghagens Handelsområde” fortsätter Ole Erik.


Pressmeddelande från: Burger King