MÅNDAG 10 OKTOBER 2016

Föreställning om Barbro Hörberg

Vaggvisor för vakna är titeln på en personlig och smått humoristisk föreställning där vissångerskan Hanna Sundblad sjunger Barbro Hörbergs odödliga visor. Tisdagen den 18 oktober framförs den på biograf Göta Lejon i Götene.

Hanna Sundblad bor i Lidköping och är vissångerska och låtskrivare. Just nu spelar hon prat- och sångföreställningen "Vaggvisor för vakna" om Barbro Hörberg, tillsammans med musikerna Björn Milton och Mikael Dalemo. Det är en personlig, smått humoristisk 70-talspatinerad föreställning med Barbros odödliga visor, blandat med några av Hannas egna sånger och prat om verklighet, drömmar och en del däremellan, men mest handlar det om Barbro förstås.

Som extra krydda i föreställningen har man valt en enkel men effektfull 70-talsrekvisita samt tidsenliga kläder. Vid premiären på Bohusläns museum i Uddevalla i september blev det fina lovord från publiken med kommentarer som "en fantastisk föreställning… jag både grät, skrattade och fick gåshud…det här måste ni turnera med över hela landet…vilken röst…så fint sammansatt - texterna, rekvisitan, berättelsen och musiken!"

Biograf Göta Lejon, Centrumhuset Götene
Tisdag 18 oktober, klockan 19.00


Pressmeddelande från: Götene kommun