FREDAG 1 JULI 2016

Elin Axelsson ny destinationsutvecklare på Destination Läckö-Kinnekulle AB

Elin Axelsson har sedan tidigare arbetat inom många olika områden, bland annat som lärare och reporter. De senaste åren har Elin arbetat på Lidköpings kommun som projektledare och kommunikatör. Elin kommer tillträda sin tjänst som destinationsutvecklare på Destination Läckö-Kinnekulle AB den 15 augusti.

”Efter en lång rekryteringsprocess med många kvalificerade kandidater, är jag nu mycket nöjd med att kunna presentera Elin Axelsson som ny destinationsutvecklare. Elin har ett starkt engagemang samt stor drivkraft och jag tror hon kommer att passa mycket väl in i Destination Läckö-Kinnekulle ABs verksamhet”, säger Jim Josefsson, vd Destination Läckö-Kinnekulle AB.

”Jag ser mycket fram emot att börja arbeta med besöksmåls- och evenemangsutvecklare i Destination Läckö-Kinnekulle. Hembygden ligger mig varmt om hjärtat och här finns stor potential kring vattnet, naturen, kulturen och småstadslivet. Jag hoppas kunna göra idéer till verklighet och bidra till att fler besökare upptäcker och upplever vårt fina område”, säger Elin Axelsson.Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB