TORSDAG 30 JUNI 2016

Sommarmusik på Falkängen

Nu är det åter dags för sköna musikstunder på Falkängen i Hällekis. Varje onsdagskväll i juli klockan 18.00 bjuds det på musik från utescenen vid dansbanan bakom Kaffestugan. Det blir som vanligt en blandning av olika stilar och inriktningar, men allt under samma signum: gemytlig och trivsam atmosfär både på scen och hos publik!

Musikkvällarna inleds den 6 juli med Stina Jakobsson, Klara Svensson, Amanda Karlsson, Gustav Dalemo som tillsammans bildar en musikgrupp med sång, piano och saxofon. De kommer att bjuda på sköna, svängiga sommartoner. Gruppen tog studenten från musikestetiska programmet på De La Gardie-gymnasiet i juni och har spelat tillsammans i både stora och små sammanhang.

13 juli återkommer värmlänningarna i Too Late. De har blivit lite av ett husband på Falkängens sommarmusik och deras rock and roll brukar uppskattas av publiken.

Irländsk folkmusik brukar alltid vara ett uppskattat inslag. Denna gång är det duon i Dún Aengus med Martin Rahmberg på gitarr och Peter Andersson på banjo som står för den varan.

Sommarmusik på Falkängen avslutas med Nina Kejnell, sång och Patrik Svedberg , piano, i ett varierat musikprogram med favoriter från pop, jazz, visa och musikal.

Sommarmusik på Falkängen är ett samarrangemang mellan kulturen Götene kommun, Falkängens Vandrarhem och konferens och Coop Hällekis med stöd av Paroc.Pressmeddelande från: Götene kommun