MÅNDAG 13 JUNI 2016

Premiär för Jula på Bromma Blocks

Torsdagen den 16 juni är det premiär för Jula på Bromma Blocks i Stockholm. Det blir Julas åttonde varuhus i Stockholm och det 88:e totalt.

- När vi nu öppnar på Bromma Blocks når vi våra kunder på ett fantastiskt bra sätt i hela Stockholm. Bromma Blocks är ett handelsområde med stor potential som utvecklas snabbt, det är helt rätt läge för Jula, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

- Det känns bra att vi äntligen kommer till Bromma, en etablering som vi tittat på sedan 15 år tillbaka. Vi tror mycket på det nya varuhuset som har ett fantastiskt skyltläge på ett attraktivt handelsområde med bra parkeringsmöjligheter, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Julas varuhuschef i Bromma heter Joakim Bolin. Han har tidigare varit varuhuschef för Jula i Södertälje och Haninge.
- Det är som vanligt det sista lilla som ska på plats, men vi är på banan och ser fram mot premiären. Det som är kul här i Bromma är att mycket folk rör sig på området och många som är nyfikna och vill komma in och handla redan nu. Det ger en positiv känsla, säger Joakim Bolin.

Julas nya varuhus ligger mitt på handelsområdet.

- Runt omkring finns många företag och vi hoppas kunna locka mycket företagskunder med vårt nya lojalitetsprogram JulaPro. Vi har en fantastiskt taggad personal som nu verkligen längtar till premiären så att vi kan hälsa kunderna välkomna till det absolut bästa Julavaruhuset, säger Joakim Bolin.

Handelsplatsen Bromma Blocks ligger i direkt anslutning till Bromma flygplats. Julas varuhus kommer att bli cirka 3000 kvadratmeter stort med cirka 25 nya Julamedarbetare.Pressmeddelande från: Jula AB