TORSDAG 28 APRIL 2016

Vårrundan Kinnekulle – ett säkert vårtecken

Nu kommer våren med stormsteg och Vårrundan på Kinnekulle är ett säkert vårtecken där bygdens alla kreativa människor bjuder in till öppet hus. Den 7-8 maj är det återigen dags och det är flera nya aktörer. Bland annat Hjelmsäters Gård där du kan lyssna till Anna Lokrantz föredrag och se hennes utställning, Kinnekulledesign visar fotografi, skulptur och keramik med inspiration från djur och natur på Kinnekulle, Lustiga trädgården är en mysig och inspirerande blomsterbutik med ett urval av växter och Hattfrossa med unika hattar och mössor för alla årstider. Även konstutställningen på Hellekis Säteri med Galleri Melefors är nytt inslag för året där Emilia och Lena Linderholm närvarar med konst och keramik. Kinnekulles konst och antikmässa kommer att hållas på Bossgården för andra året i rad. Här kan man träffa Sveriges främsta experter från Antikrundan i TV som erbjuder fri värdering.

Tillsammans med 16 stycken nya aktörerna kommer alla besökare på Vårrundan ha möjligheter att besöka över ett 90-tal utställare på och runt Kinnekulle. Det är stor variation på medverkande aktörer vilket passar alla intressen, allt från konst, design, antikt till vikingaskepp och härliga naturupplevelser. Ett tips: Börja gärna årets Vårrundan Kinnekulle med att besöka samlingsutställning av alla aktörer i Österplana kyrka.

Ta chansen och upplev unik natur och kreativt skapande på en och samma gång.Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB