TORSDAG 7 APRIL 2016

Ännu bättre shoppingerbjudanden till alla besökare

Destination Läckö-Kinnekulle erbjuder alla besökare ett 30- tal upplevelsepaket med allt ifrån opera- och weekendpaket till vandrings- och kajakpaket. För att göra besöket än mer attraktivt har destinationsbolaget sedan ett år tillbaka tagit initiativet tillsammans med samarbetspartners från besöksnäringen att erbjuda paketgästerna exklusiva shoppingerbjudanden i Lidköping och Götenes butiker.

Utifrån utvärdering som har gjorts av erbjudandena upplever övernattande gäster det mycket positivt att man får denna typ av erbjudande, som ger det ”lilla extra” vid sitt besök i Destination Läckö-Kinnekulle med Lidköping och Götene. Vi har också konstaterat att besökaren stannar kvar längre i området och spenderar mer pengar genom bra erbjudanden i unika butiker.

Nu utvecklar vi shoppingerbjudandena med än fler alternativ och samarbetspartners som samverkar kring shoppingkonceptet. Syftet med dessa attraktiva erbjudanden är att profilera och synliggöra handeln i Lidköping och Götene och få fler personer att stanna längre i området. Men framförallt försöka påverka alla övernattande besökare att handla, äta och aktivera sig mer i destinationen, vilket genererar en ökad tillväxt inom besöksnäringen.


Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB