MÅNDAG 7 MARS 2016

Snakepit – Skara Sommarlands stora attraktionsnyhet 2016

Gör er redo för Skara Sommarlands nya vattenattraktion, Snakepit. En kittlande vattenrutschkana med tre separata banor som slingrar sig nedför berget i vattenparken. Attraktionen kommer att stå klar till parkens premiär den 3 juni.

Just nu är det febril aktivitet i vattenparken där den nya attraktionen kommer ta plats. Här, alldeles intill de senaste nyheterna Racer, Big Drop och Cobra, kommer en ny fartfylld och visuellt imponerade vattenrutschkana att ta plats lagom till säsongspremiären. Attraktionen består av flera separata banor som slingrar sig från start till landning.De besökare som väljer att kasta sig nerför säsongens stora nyhet kommer att forsa fram i kittlande, nervpirrande banor med tvära kast och snabba loopar. Snakepit erbjuder tre olika upplevelser beroende på vilken bana du väljer. Blir din favorit mamba, anakonda eller huggorm?

– Det är fantastiskt att återigen kunna erbjuda våra besökare en kittlande nyhet i absoluta toppklass. Snakepit kommer att vara ett riktigt bra komplement till vattenparkens andra attraktioner och kommer visuellt att ta för sig bredvid grannen Big Drop. Eftersom Snakepit är tre attraktioner i en kommer den dessutom att kraftigt öka kapaciteten i parken, säger Emma Edqvist, marknadschef på Skara Sommarland.

Snakepit, som är specialdesignad för Skara Sommarland, kommer att ha en kapacitet på drygt 700 gäster i timmen och en längdgräns på 120 cm. Investering uppgår till 10 mkr.

Fakta SnakepitPressmeddelande från: Skara Sommarland