FREDAG 12 FEBRUARI 2016

Sveriges nöjdaste hyresgäster bor hos Skövdebostäder

Vid prisutdelningen på Berns Salonger 11 februari vann Skövdebostäder tre Kundkristaller av tre möjliga. Kundkristallen är ett pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i kundnöjdhet, service och kvalitet.

Vinnare i respektive kategori är det företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärd. Att det är hyresgästerna som avgör vinnaren gör det till ett prestigefyllt pris i branschen.

Skövdebostäder har Sveriges nöjdaste hyresgäster gällande service, de har Sveriges bästa produkt och Sveriges bästa profil och varumärke.

Serviceindex mäter hur hyresgästerna upplever servicen. Produktindex visar hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område, medan profilen är ett mått på varumärkets styrka.

- Det är otroligt roligt! Jag är så glad och stolt över mina medarbetare, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder direkt efter prisutdelningen.

Nu kan Skövdebostäder alltså stoltsera med Sveriges nöjdaste hyresgäster som också är ett tydligt uttalat mål i företaget.

- Visionen är att vi ska ha 100 % nöjda hyresgäster. Så, vi är alltså en god bit på väg med årets 96% men kommer att fortsätta arbeta systematiskt och intensivt för att behålla vår position och öka kundnöjdheten, säger Dan Sandén.


Pressmeddelande från: Skövdebostäder