FREDAG 12 FEBRUARI 2016

Kärleksfull kollektivtrafik i Skövde och Lidköping

Lagom till alla hjärtans dag 14 februari bjuder Nobina, tillsammans med Västtrafik, sina kunder på en kärleksfull överraskning. Från och med idag blir nämligen två busshållplatser i Skaraborg pusshållplatser.

Nobina, som kör all linjetrafik i Skaraborg, vill sprida lite extra kärlek i kollektivtrafiken och överraska kunderna inför alla hjärtans dag. Utsmyckningen var på plats redan igår, den 11 februari, och de två hållplatserna som förvandlats till pusshållplatser ligger vid Resecentrum i Skövde och Nya Stadens Torg i Lidköping. Pusshållplatserna är utsmyckade med hjärtan och pussmunnar.

– Vi vill visa våra kunder lite omtanke genom att locka fram några extra leenden i väntan på bussen, säger André Séllen, trafikchef på Nobina i Skaraborg. Vi hoppas också att bilister och andra lägger märke till pusshållplatserna och tycker att det ser härligt ut att åka tillsammans.

För den som vill finns även möjlighet att sprida kärlek från pusshållplatserna. Med hjälp av glaset i väderskyddet har en fotovägg satts upp, där kunden kan ta ett foto ”inuti ett hjärta”. Genom att använda hashtaggen #pusshållplats kan kunderna sedan sprida lite kärlek i sociala medier och tagga någon den tycker om. Pusshållplatserna kommer att finnas kvar till 15 januari.


Pressmeddelande från: Nobia