MÅNDAG 8 FEBRUARI 2016

Jula till Bromma

Jula kommer etablera ett nytt varuhus i Stockholm, i Bromma.

Stockholm är den stad i Europa som växer snabbast och är därför givetvis en viktig etableringsort för Jula.

Idag har Jula sju varuhus i Stockholm och ett antal till i närområdet. Men det finns fortfarande en tydlig utvecklingspotential.

– Det känns helt rätt att komma in på Bromma Blocks, ett snabbt expanderande handelsområde som är helt rätt för Jula. Nu får vi tillgång till ett för Jula helt nytt kundområde i Bromma och mot Ekeröhållet, vi tror mycket på det nya varuhuset, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Bromma Blocks ligger i direkt anslutning till Bromma flygplats. Jula etableras på bästa läget mitt på handelsområdet och tar över Intersports lokaler med egen entré direkt ut på parkeringen.

– Vi jobbar nu hårt med etableringen och vi kommer att öppna det nya varuhuset innan sommaren. Det blir som vanligt en stor Jula-invigning med många fantastiska erbjudanden, säger Joachim Frykberg.

Det är inte bara handelsområdet som växer, hela Bromma expanderar snabbt. Infrastrukturen byggs ut och bland annat kommer Tvärbanan att dras in till området. Julas varuhus kommer att bli cirka 3000 kvadratmeter stort och cirka 25 nya medarbetare kommer att rekryteras.


Pressmeddelande från: Jula AB