MÅNDAG 8 FEBRUARI 2016

Hällekis båtklubb deltar på båtmässan i Göteborg

Hällekis båtklubb med stöd av Götene kommun kommer att vara med på båtmässan i Göteborg 2016, ett samarbete med gästhamnar i Vänern.

Dags att återigen sätta Vänern på kartan. Detta sker genom ett gemensamt deltagande från gästhamnen i Vänersborg, Dalbergså, Sunnanå, Karlstad, Kristinehamn, Sjötorp, Mariestad, Hällekis och Hörviken.

Viktigt att vara på plats vid båtmässan med information om alla de guldkorn och omtyckta och fina hamnar som finns runt Vänern. Varje år kan man notera ett ökat intresse för Vänern.

Vid mässan i år kommer man att lägga kraft på information om alla de vackra inomskärsleder som finns i Vänerns skärgårdar. Detta innebär en ökad tillgänglighet och en skyddad miljö för båtlivet.

Gästhamnarna runt Vänern håller idag en mycket hög standard och lever därmed upp till de krav man ställer på en modern gästhamn såsom Säkerhet, Service och Miljö. Utöver detta återfinns på många platser fina naturhamnar (många med välordnade grillplatser och utedass).

Gästhamnar i Vänerns Ek. för. är en sammanslutning av kommunala, privata och båtlubbsdrivna aktörer, en växande aktör som tillsammans arbetar för att stärka destination Vänern gentemot omvärlden samt utveckla Vänerns Gästhamnar till att bli än mer konkurrenskraftiga inom service, säkerhet, teknik och miljö.


Källa: Gästhamnar i Vänern Ek. för.