ONSDAG 16 DECEMBER 2015

Kommande gäster i adventskalendern "Fredriks hörna"

Idag onsdag den 16 december är Åke Fransson, kommunfullmäktiges ordförande, gäst. Intresse för att sköta hönor. Mångårig politiker i Götene.

Gäst i morgon torsdag är Per "Peje" Rådmark. Han berättar om uppväxten i Götene, där han blivit kvar. Född in i tandläkaryrket.

På fredag den 18 december blir det mycket tal om musik. Peo Pettersson är musikern som turnerat jorden runt och som spelat mer gitarr än de flesta.

Gäst på lördag är Arnold Cedving, politiker som kom med i kommunfullmäktige redan 1976. Söndagens gäst är Jörgen Eklund, föreståndare för Second Hand, butiken som går bäst i Götene? Affären med andrahandsprodukter ser till att Göteneborna i förlängningen hjälper till på många håll i världen.

På måndag den 21 december är Bo Bergsten gäst. Datasnillet som var kommunalråd i tolv år, från 1999 till och med 2010. En av pionjärerna när Radio Götene startade 1982.

Den 22 december är Leif Olson gäst. Krandans. Vem minns inte denna upplevelse i Götene tidigt 90-tal? Kulturprofil med många strängar på sin lyra.

Nästa onsdag den 23 december gästas kalendern av Therese Johansson, mästersmed i Husaby som nu lanserar sina produkter i svenskbygderna i USA.

Sändningstider: 07.00, 09.00, 16.00 och 21.00.