Måndag 30 november 2015

Fri fart i Danderyd, Lidköping och Malmö

Nu är det klart att GöteborgsVarvet Seedningslopp kommer att arrangeras på ytterligare tre orter nästa år. Loppen springs på snabba, flacka banor och mäter 10 km.

Under året (mars-november) arrangeras GöteborgsVarvet Seedningslopp på 20 orter runt om i Sverige och seedningslopp anordnas även på Fuerteventura i samband med GöteborgsVarvet Löparresa under vintern.

GöteborgsVarvet Seedningslopp är öppna för alla och fri fart gäller. Resultaten i seedningsloppen är seedningsgrundande inför GöteborgsVarvet i maj, där starten i halvmaran sker i 31 startgrupper.

De nya loppen kommer att arrangeras i Lidköping den 28 augusti med tävlingscentrum vid Sparbanken Arena, den 4 september i Danderyd där loppet utgår från Enebybergs IP, samt den 10 september i Malmö, med start och mål på Heleneholms IP. Arrangörer av de nya loppen är Lidköping VSK, Enebybergs IF och Heleneholms IF.

Hela listan - på följande orter arrangeras GöteborgsVarvet Seedningslopp 2016:

Läs mer om GöteborgsVarvet Seedningslopp.

Anmälan till vårens seedningslopp är öppen och görs via goteborgsvarvet.se. Till höstens seedningslopp öppnar anmälan den 1 april 2016.

Anmälan till GöteborgsVarvet 21 maj 2016 är öppen t.o.m. den 3 december 2015.


Pressmeddelande från: GöteborgsVarvet