Tisdag 22 september 2015

Företagarna Lidköping bjuder in till "Stora förmånsmötet"

Onsdagen den 23.e september klockan 17:00 håller Företagarna Lidköping årets stora förmånsmöte där alla företagare, både medlemmar och andra nyfikna företagare samlas för att få information kring alla förmåner man får som medlem i företagarna. Eventet går av stapeln hos Toyota och man räknar med många besökare.

- Om man utnyttjar alla förmåner kan även små företag spara stora pengar, säger Mårten Sondén, ordförande för Företagarna Lidköping. Det borde passa Lidköpingsbor fortsätter han.

Det kommer bjudas på lokalproducerad mat från Kullans lycka som är medlem i Företagarna Lidköping och det kommer informeras om nationella förmåner som alla medlemmar i Företagarna kan ta del av, men även unika erbjudanden från lokala företag som endast medlemmar i Företagarna Lidköping kan nyttja.

Företagarna finns över hela landet och är på riksplan en opionionsbildare som verkar för att företagarnas intressen ska tillvaratas på nationell nivå, medan man på lokal nivå är ett brett företagsnätverk för att stötta företagare, erbjuda utbildningar och föreläsningar, stöd och hjälp.

Nyligen har även Företagarna Lidköping bildat en Facebookgrupp utöver Facebooksidan man haft sedan länge.

- Facebookgruppen är tänkt att fungera som ett komplement till de många fysiska träffarna vi har varje år. Alla är företagare och det kan vara otroligt svårt att komma ifrån för att umgås med andra företagare. Då är Facebookgruppen tänkt att finnas som ett digitalt fikarum där man ställa både allvarliga och vardagliga frågor till andra företagare säger Johan Lundberg, sekreterare i Företagarna Lidköping som är administratör för gruppen.

Men nu hoppas Företagarna Lidköping att Lidköpingsföretagarna inte bara umgås på Facebook, utan att så många som möjligt kommer på det Stora förmånsmötet.

- Vi hoppas på många besökare och att många som ännu inte är medlemmar kommer, äter mat och får mer information om Företagarna Lidköping säger Mårten Sondén


Pressmeddelande från: Företagarna Lidköping