Torsdag 17 september 2015

Informations och värvningskampanj för nytt Folkets Hus i Hällekis

Från och med idag och fram till lördag (17-19 sep 2015) sitter Folkets Hus styrelse och arbetsgrupp utanför Coop Nära i Hällekis för att informera om planerna inför en återuppbyggnad av Folkets Hus och ta emot medlemsansökningar, man bjuder även på godis.

Första paret ut att sköta informationen till allmänheten var Carina Thörn och Lena Gunnarsson, Carina är ordförande i Folkets Hus styrelse och Lena är med i arbetsgruppen, bägge har mycket god insikt i hur långt man har kommit i planeringsarbetet.

Under dagen och alltefter som det kom kunder till butiken passade man på att informera och försöka locka nya medlemmar, just nya medlemmar är en väsentlig del av arbetet med att möjliggöra ett nytt Folkets Hus, det gamla medlemsregistret förstördes av branden och nu vill det till att få så många som möjligt att engagera sig i en återuppbyggnad.

Onsdagen den 14 oktober kl. 18.30 hålls det även ett informationsmöte om Folkets Hus hos Carinas Kök & Bar en timme senare är det även en extrainsatt stämma för att besluta om nya stadgar.

Mer information finns på Folkets Hus hemsida: www.folketshus.hallekis.com