Onsdag 2 september 2015

Carola kommer till Skövde med julkonserten ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola”

Efter den enorma turnésuccén som ”Det bästa av mig” blivit, med utsålda konserter i både vår och sommar, kan vi stolt presentera ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola”. En traditionell julkonsert med intim sättning och stor värme.

Med utsålda konserter på rekordtid och turnéer som hyllas av både press och publik kan vi glatt konstatera att Carolas återkomst på livescenen är lika efterfrågad som förtrollande. ”Det bästa av mig”-turnén orsakade komplett biljettrusning i våras och sommarturnén ”Det bästa av mig - del 2” har varit i fortsatt segertåg i samma anda.

Carola: "Det känns naturligt och helt rätt för mig att ge konserter i jultid nu när jag fått upp ångan! Den oerhört starka och varma respons jag fått uppleva i år får mig att längta efter att dela mina bästa och mest älskade julsånger med publiken. Jag har nog aldrig känt mig så levande och outröttlig som jag gör just nu! Med fina musikaliska penseldrag önskar jag ta fram den känsla av helighet och värme som julen har att ge. Jag ser fram emot att dela minnen från mina barndomsjular och även de starka upplevelserna jag har från inspelningarna i födelsekyrkan i Betlehem. Det bästa av alla mina jular i en konsert."

Under året har vi sett Carola i en grandios sättning med hits uppradade bredvid varandra, men med ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola” kommer vi få se henne i en mer intim sättning än vi skådat innan. Tillsammans med en liten skara musiker kommer vi få ta del av en traditionell julkonsert med sånger vi vuxit upp med.

Julturnén ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola” kommer till Skövde och Arena Skövde den 13 november.
Biljetterna släpps fredag 4 september och kan köpas på ticnet.se och på Skövde Turistbyrå 0500-44 66 88.Pressmeddelande från: Next Skövde