Tisdag 7 juli 2015

Idag begravs Lisa Holm i Säters kyrka

I Säters medeltida kyrka utanför Skövde begravs idag Lisa Holm, en blommande ungdom som brutalt rycktes bort från livet och aldrig fick möjlighet förvekliga sina framtidsplaner och drömmar.

Begravningen hålls öppen för allmänheten men det får endast plats ca 130 personer i kyrkan, högtalare finns utanför så att alla som kommit från när och fjärran för att ta ett sista farväl får möjlighet att följa begravningsceremonin.

Präst vid begravningen är komminister Lars Tullberg som bland annat kommer att läsa upp en text som Lisas pappa, mamma och syster skrivit, tankar om hennes liv, vad hon tyckte om och var intresserad av. Det kommer även att spelas psalmer och musikstycken från hennes Spotifylista.

Parkeringsvakter och Polis kommer att finnas på plats för att upprätthålla ordningen och se till så trafiken flyter då det väntas komma mycket folk på begravningen.

Farväl Lisa, ditt ofattbart tragiska öde har berört så otroligt många, långt utanför familjen och de som träffat dig. Det finns en stor sorg och saknad i hjärtat hos många men minnet av dig kommer för lång tid att leva kvar i Kinnekullebygden.